stab

STAB.jpg

När DKP går undercover kliver fem röda hjältar in och tar över ansvaret. Dessa personer är kända som STABen och fungerar som DKPs högra hand under mottagningsveckorna. Mottagningen kommer sedan länge vara planerad men det kommer fortfarande uppstå problem som måste lösas på plats - det är här STABen kommer in. Det kommer vara långa dagar med mycket ansvar, men en givande och rolig roll för dig som gillar ansvar, problemlösning och utmaningar. Som DKPs högra hand har STABen koll på allt som händer och har mer koll än resterande phöseri. STAB-rollen delas in i 5 ansvarsområden som arbetar i direkt kontakt med motsvarande eller relevant DKP-roll. Utöver detta är STABen nykter under mottagningstiden med nøllan närvarande. 

 

Ansvarsområdena för STABen 2022 är Phöseri, Teknik och Logistik, Företag, Mat & Phest samt Kommunikation.

 

PhöseriSTAB - Är kontaktperson för hela phöseriet med extra ansvar för Phaddrarna. Sköter kontakten med nøllan vid specifika frågor. Ansvarar för att skapa schema för Phaddrarnas olika arbetsuppgifter samt se till att det hålls en god ton inom och mellan mottagningsgrupperna. 

 

Teknik- och LogistikSTAB - Ansvarig för TetrΔgrupperna och skapar dess scheman och arbetsuppgifter. Sköter allt relaterat till logistik och ser över sals- och transportbokningar. Teknik- och LogistikSTABens främsta merit är att denne alltid har stenkoll på var Faxen är under alla timmar på dygnet!

 

FöretagsSTAB - Främsta kontaktperson för företagen under mottagningsveckorna och ser till att de är nöjda. Arbetar nära Företagsansvarig i DKP och skapar även lekscheman för nøllegrupperna. 

 

Mat- och PhestSTAB - Ansvarar för Mat- och Phestgruppen. Ser till att allt tillhörande mat och gasque går som det ska. Arbetsuppgifter innebär att se över planering, inköp samt schema och kommunikation för Mat- och Phestgruppen. 


KommunikationsSTAB - Har det främsta ansvaret för Qhlös, Öhs och tillhörande ceremonier. Tillsammans med phösarna och DKP planeras framträdanden och ceremonier och STABens roll i det hela är att sköta kommunikationen mellan grupperna samt resten av phöseriet. Utöver detta stöttar STABen ekonomiansvarig DKP med ekonomiska ärenden samt ska generellt finnas till hands för DKP och resterande STABen gällande kommunikation, struktur och organisering.